Waarom Deurwaardersnet?

In de huidige rechtspraktijk kunnen gerechtsdeurwaarders landelijk opereren. Toch is niets prettiger dan samenwerken met een deurwaarder die u al kent en vertrouwt. Acties die landelijk gecoördineerd moeten worden, vragen bovendien veel tijd. Deurwaardersnet combineert die elementen voor u.

 

Eensgezinde deurwaarders met een eigen kwaliteit

Alle bij Deurwaardersnet aangesloten kantoren kenmerken zich door een proactieve, slagvaardige manier van werken. Als u met één van hen in zee gaat, bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Gerechtsdeurwaarders van Deurwaardersnet houden de lijnen kort, treden u op een plezierige manier tegemoet en werken met capabele medewerkers en deurwaarders. Deze eensgezinde houding zorgt voor een sterk gevoel van collegialiteit. Daarnaast hebben deze gerechtsdeurwaarders hun eigen identiteit.

 

Capabele vakbroeders

U kunt uw opdrachten rechtstreeks neerleggen bij de kantoren van Deurwaardersnet. U kunt ze ook laten regisseren door uw vaste deurwaarder. Exploiteert die niet in het gebied waar de ambtshandeling moet worden verricht, dan zal hij de opdracht doorspelen naar een collega. Hiervan wordt u uiteraard op de hoogte gesteld. Deze collega wikkelt de opdracht vervolgens rechtstreeks met u af, precies zoals u dat van uw eigen deurwaarder gewend bent.

Laat u de complete afhandeling van de opdracht toch liever aan uw vaste deurwaarder over, dan kan dat uiteraard ook. In alle gevallen bent u verzekerd van capabele vakbroeders die, waar nodig, uw vaste gerechtsdeurwaarder bijstaan bij werkzaamheden in verder gelegen gebieden.

Werkgebied deurwaardersnet